בפרוייקט זה התבקשתי ע"י הלקוחות להפוך את עליית הגג בביתם, ששימשה כחדר עבודה, ליחידת הורים בעלת אזור לשינה, פינת עבודה וחדר ארונות. החדר שהיה חדר קר, חשוך ולא מזמין, הפך ל'צימר' אוורירי, בהיר ואינטימי וזאת ע"י הגדלת החלון הקיים הצופה לגינה, ע"י פתיחת פתח נוסף ליציאה לגג, צביעת קורות הגג בגוון לבן ויצירת נישה ובה מראה, היוצרת אשליה של גודל.

בקומה הראשונה באותה וילה נמצאת פינת המשפחה וגם היא עברה מתיחת פנים. נוספה בה יחידת קיר מאורכת ונישה עם מדפים צבועים בגוון לבן על רקע הקיר שנצבע בטיח ווגה בגוון חאקי בהיר. גם קיר חלל המדרגות נצבע באופן זהה וכך נוצר קשר בין שני חללי הבית.

חדרי הילדים שגם הם נמצאים בקומה הראשונה נצבעו מחדש ותוכננו כחדרים בעלי אזור עבודה ולימוד לילדים שגדלו והיו זקוקים למקום בחדרם להכנת שיעורי בית. 



צילום: נועה בן שלום

1/13

© Zohar Rose Architects |  zohar_rose@yahoo.com  |   052-3787357