1/5

אולם כנסים, בשטח כולל של כ-370 מ"ר, השייך לחברה ממשלתית, היה זקוק לשיפוץ רחב לאחר שמצבו הדרדר עם השנים והוא סבל מבלאי, יושן ונזקי רטיבות וגם חלוקת החלל כבר לא תאמה את הצרכים החדשים של משתמשיו.

מבואת הכניסה עברה חלוקה מחדש: שירותי הגברים והנשים הוגדלו והכניסה אליהם הוצנעה, המשרד מוקם בחזית ונקבעה לו דלת זכוכית על מנת שיווצר קשר עין בין הנכנסים ובין היושב בו, המטבח תוכנן מחדש כך שיתאים לצרכי המקום וכן תוכנן מחסן לכסאות ולשולחנות בהם נעשה שימוש לעיתים קרובות.

האולם הגדול והאולם הקטן הינם בעלי מבנה משולש וקירות ההולכים ומתכנסים. האופי המיוחד של המקום הודגש על ידי הנחת שטיח PVC  מתוצרת חברת "בולון"  בפסים בעלי רוחב וצבע משתנים ועל ידי והתקנת תקרה ליניארית מסדרת פוקוס LP של חברת "יהודה יבוא יצוא".  

ההשראה לצבעוניות שנבחרה לפרוייקט ובאה לידי ביטוי בגוונים שנבחרו לקירות המבואה ולשטיח הגיעה מגווני הלוגו של החברה.   

© Zohar Rose Architects |  zohar_rose@yahoo.com  |   052-3787357